Winkelwagen

Speciaal

Over Lique´s Fashion


Meer stijl voor minder bij Lique´s fashion . Ik weet heel goed waar mijn klanten naar op zoek zijn: een stijlvolle, complimenteuze en comfortabele look zonder daar een maandsalaris aan uit te hoeven geven. Van hippe lingeriesetjes naar het werk, tot een luxe setje voor een avond uit, we hebben alles hangen. Na 15 jaar ervaring op te hebben gedaan in de lingeriebranche opende ik Lique's fashion in 2011. En ik breng een unieke samenhang tot stand tussen modieuze kledingsoort en een eerlijke prijs. Dit is  te vinden op deze site en op homeparty´s die ik bij je thuis geef.Daar zie je dan dat ik een uitgebreidere collectie heb dan ik op deze site kan laten zien.

Na 15 jaar lingerie te hebben verkocht door middel van homeparty´s ben ik nu voor mezelf begonnen.Met veel passie ga ik ervoor zorgen dat je een ruime keus in artikelen krijgt zowel in de party verkoop als op deze site
Lique's fashion is gebaseerd op het feit dat de behoeften van de klant van het grootste belang is. Ik ben  daarom volledig toegewijd om aan deze behoeften te voldoen. Als gevolg hiervan bestaat een groot deel van onze klandizie uit terugkerende klanten en doorverwijzingen.